delen

Springkussen Hond BOBBY

Kersvers in ons team en nog lichtelijk nat achter zijn oren. Maak kennis met onze HOND BOBBY!

Bobby heeft uiteraard nog heel weinig praktijkervaring. Hij is dan ook lichtelijk nerveus of hij net zo goed in de smaak valt als zijn 8 collega’s. Tegelijkertijd is hij des te gemotiveerd om te beginnen. Sterker nog: Bobby staat achter de schermen al te kwispelen en te blaffen om aan de slag te gaan.
Laat je overigens niet van de wijs brengen: blaffende honden bijten niet!

Als we Bobby even kort mogen samenvatten, dan kunnen we hem het best omschrijven als ‘trouwe viervoeter’. Boek je Bobby, dan weet je ook zeker dat ie ook écht op jouw feestje komt. En hóe… Met deze vriendelijke lobbes heb je de dag van je leven. En je hebt er gegarandeerd een beste maatje bij.

Onze Bobby is, zoals zoveel honden, dol op zwemmen. Je kan Bobby dan ook inclusief plonsbadje boeken. Heerlijk om af te koelen tijdens de hete zomerdagen. Voor nog meer spetterplezier kun je je tuinslang bevestigen aan de glijbaan om er een echte waterglijbaan van te maken.
Vind je zo’n natte hond nou eigenlijk helemaal niets? Dan boek je Bobby gewoon zonder plonsbadje. Net zo leuk!

Liever niet de hond in de pot vinden? Nodig Bobby optijd uit voor jouw feest! Je vindt hem hier.

Alle berichten

Ons 5e springkussenseizoen

delen Hieperdepiep HOERA! FEZ viert feest! Wij gaan ons 5e springkussenseizoen in en dat vieren we samen met jou. Hoe? Wij geven maar liefst 2

Wintertarieven voor binnenlocaties

Voor de wintermaanden (november t/m maart) werken we met speciale wintertarieven. Let op! dit geldt alleen voor het plaatsen van springkussens indoor (binnenlocaties)!

error: Content is protected

Korting

huur met extra veel voordeel

MEERDAGENTARIEF
Meer (achtereenvolgende) dagen huren? Bijvoorbeeld een heel weekend? Dat doe je bij FEZ Verhuur wel héél voordelig: de 2e dag 50% en de 3e dag GRATIS!*

2E SPRINGKUSSEN 50%
Twee (of meer) springkussens huren? Ontvang 30% korting op het 2e springkussen! **

* Met een max. van 1 volle week, prijzen op aanvraag
** Vraag naar de voorwaarden