delen

Springkussen Hond BOBBY

Kersvers in ons team en nog lichtelijk nat achter zijn oren. Maak kennis met onze HOND BOBBY!

Bobby heeft uiteraard nog heel weinig praktijkervaring. Hij is dan ook lichtelijk nerveus of hij net zo goed in de smaak valt als zijn 8 collega’s. Tegelijkertijd is hij des te gemotiveerd om te beginnen. Sterker nog: Bobby staat achter de schermen al te kwispelen en te blaffen om aan de slag te gaan.
Laat je overigens niet van de wijs brengen: blaffende honden bijten niet!

Als we Bobby even kort mogen samenvatten, dan kunnen we hem het best omschrijven als ‘trouwe viervoeter’. Boek je Bobby, dan weet je ook zeker dat ie ook écht op jouw feestje komt. En hóe… Met deze vriendelijke lobbes heb je de dag van je leven. En je hebt er gegarandeerd een beste maatje bij.

Onze Bobby is, zoals zoveel honden, dol op zwemmen. Je kan Bobby dan ook inclusief plonsbadje boeken. Heerlijk om af te koelen tijdens de hete zomerdagen. Voor nog meer spetterplezier kun je je tuinslang bevestigen aan de glijbaan om er een echte waterglijbaan van te maken.
Vind je zo’n natte hond nou eigenlijk helemaal niets? Dan boek je Bobby gewoon zonder plonsbadje. Net zo leuk!

Liever niet de hond in de pot vinden? Nodig Bobby optijd uit voor jouw feest! Je vindt hem hier.

Alle berichten

Wintertarieven voor binnenlocaties

Voor de wintermaanden (november t/m maart) werken we met speciale wintertarieven. Let op! dit geldt alleen voor het plaatsen van springkussens indoor (binnenlocaties)!

error: Content is protected

Welkom bij fez verhuur

kies uit onze 11 springkussens

Let op! Wij bezorgen tot max. 35 km vanaf Horn.
Wij bezorgen al onze springkussens zelf en bouwen ze ook voor jou op. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat jouw springkussen 100% veilig geïnstalleerd wordt én heb jij nergens omkijken naar.
Zelf afhalen is bij ons niet mogelijk.

KORTING
Van 1 november 2023 t/m 31 maart 2024 hebben wij voor INDOORLOCATIES speciale wintertarieven.

Voor meer info: Wintertarieven voor binnenlocaties