kwaliteiten veiligheid van springkussens - update 2021

Veiligheid & kwaliteit

Veiligheid & kwaliteit

van springkussens

In 2019 hebben we al een artikel geschreven over dit belangrijke onderwerp (Klik hier voor het artikel). Hierin beschreven wij onze visie op het gebied van kwaliteit en veiligheid in relatie tot de verhuur van springkussens.

Omdat veiligheid en kwaliteit onze belangrijkste waarden zijn, is het tijd voor een update!

Dit is veiligheid voor FEZ:

Veiligheids-certificaten

Onze springkussens zijn allemaal voorzien van het juiste veiligheidscertificaat. Deze vind je bij elk springkussen terug in het meegeleverde instructieboekje.

de juiste verankering

Zowel bij zachte ondergrond (zoals gras) als bij harde ondergrond (zoals tegels), leveren we passend verankeringsmateriaal. Kanttekening: bij harde wind (>5 bft) is het verboden het springkussen te gebruiken!

Eén van de belangrijkste regels omtrent veiligheid is ‘toezicht houden’. 

Transparantie voor huurders

Behalve het certificaat vind je in de instructiemap voor ieder springkussen een logboek . Hierin staan alle controles, onderhoud en evt. reparaties vermeld. Vóór en na iedere verhuur controleren wij het springkussen vanbinnen en vanbuiten.

Valdempend materiaal

Wij leveren standaard valmatten mee, ongeacht de ondergrond. Afhankelijk van de ondergrond en het type springkussen maken wij een inschatting van het soort en aantal valmatten.

Belangrijkste veiligheidsregels

Bij de overdracht nemen wij altijd mondeling de belangrijkste veiligheidsregels met jullie door.

Uitsluitend dichte springkussens

Wij zijn van mening dat dichte springkussens (met dak) veiliger zijn, dan springkussens die open zijn. Bij gesloten springkussen wordt er immers voorkomen dat kinderen op wanden gaan klimmen en/of dat speelobjecten als katapult kunnen worden gebruikt.

correct opzetten/ installeren

In verreweg de meeste gevallen leveren wij de springkussens op locatie. In dat geval bouwen wij het springkussen ook voor jullie op. Zo heb je nergens omkijken naar en zo weet je zeker dat het op de juiste, veilige manier is opgebouwd en geïnstalleerd.

Dit is kwaliteit voor FEZ:

  • Werken met relatief ‘jonge’ springkussens. Na een x-aantal keer verhuur c.q. x-aantal meegedraaide verhuurseizoenen worden onze springkussens verkocht en maken ze plaats voor nieuwe ‘jonge’ opvolgers.

  • Elk springkussen wordt na elke verhuur uitgebreid gedroogd en gereinigd. Zo krijg je dus altijd een schoon springkussen, zoals het hoort. Dit geldt overigens ook voor alle valmatten!
  • Service. Last, but not least!
    Kwaliteit is breder dan alleen de kwaliteit van de producten. Ook service behoort tot kwaliteit – juist een heel essentieel punt –  en wij doen ons uiterste best om voor onze klanten klaar te staan en zo goed mogelijk met jullie mee te denken.
    Loop je toch ergens tegenaan? Laat het ons zeker weten!
error: Content is protected

Korting

huur met extra veel voordeel

MEERDAGENTARIEF
Meer (achtereenvolgende) dagen huren? Bijvoorbeeld een heel weekend? Dat doe je bij FEZ Verhuur wel héél voordelig: de 2e dag 50% en de 3e dag GRATIS!*

2E SPRINGKUSSEN 50%
Twee (of meer) springkussens huren? Ontvang 30% korting op het 2e springkussen! **

* Met een max. van 1 volle week, prijzen op aanvraag
** Vraag naar de voorwaarden