Maatregel Coronavirus

delen

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

04-04-2020
Update corona
(zie ook ons vorige bericht van 17 maart onderaan dit bericht)

We zijn inmiddels – met pijn in ons hart – al enige tijd gesloten en we zullen onze maatregel helaas moeten verlengen tot 28 april 2020.

Waarom deze keuze?
Wij hebben enorm uitgekeken naar dit seizoen. Een seizoen vol mooie en bijzondere feesten op de planning. Ongetwijfeld hebben onze klanten zich er net zo op verheugd; de communie van hun kind, een bijzondere bruiloft, buurtfeest, babyborrel of verjaardag! We balen dan ook allemaal dat deze feesten nu worden afgelast. Maar gezondheid is nu eenmaal het allerbelangrijkst en we staan dan ook vierkant achter deze keuze.

De regering heeft strikte maatregelen ingevoerd om samenscholingen zoveel mogelijk tegen te gaan. Kinderen kunnen, aldus de richtlijnen van het RIVM, nog buiten spelen met vriendjes – maar ook hier wordt verzocht om zoveel mogelijk de afstand van tenminste 1,5 meter te handhaven. Op een springkussen is dit simpelweg niet haalbaar. Dit kun je ook niet van kinderen verwachten.

Hopelijk kunnen we deze nare periode gauw achter ons laten en zullen we het samen zijn, het samen vieren van een feest of evenement, straks nóg meer waarderen!

Blijf gezond!

——————————

17-03-2020
Lieve mensen,

Ook wij komen er niet onderuit: het coronavirus. We volgen de ontwikkelingen continu op de voet. We zijn, net als ieder ander wereldwijd, geconfroneerd met een totaal unieke situatie. Voor iedereen, voor elke ondernemer, is het zoeken naar passende maatregelen, met als basis de deskundigheid van professionals.

Dit heeft er dan ook toe geleid dat wij hebben besloten om ons bedrijf de komende weken op slot te doen – tot minimaal 6 april. Dit betekent helaas ook dat wij verschillende mensen teleur moeten stellen die inmiddels een reservering hebben gemaakt (* uiteraard met volledige terugbetaling van reeds gedane aanbetalingen).
Echter, het oog op een veilig en verantwoord gebruik voor onze klanten – groot of klein – heeft nu eenmaal de allerhoogste prioriteit voor ons. Op een springkussen staan (veel) kinderen dicht op elkaar, en hoe goed en grondig wij onze producten ook reinigen – tijdens het gebruik zelf kunnen wij hygiëne nu eenmaal niet waarborgen.

Gezondheid is nu eenmaal onbetaalbaar en wij pakken hiermee onze verantwoordelijkheid.
Wij wensen iedereen dan ook heel veel gezondheid en wijsheid de komende periode.

Met vriendelijke groet,

Rob en Nicky Heldens
FEZ Verhuur Horn

Alle berichten

Maatregel Coronavirus

delen Share on facebook Share on email Share on whatsapp 04-04-2020Update corona(zie ook ons vorige bericht van 17 maart onderaan dit bericht) We zijn inmiddels

Hoera 10% korting!

delen Share on facebook Share on email Share on whatsapp Het is tijd voor feest! FEZ heeft een nieuw online jasje gekregen én we bestaan