Maatregel Coronavirus

delen


22-04-2020

UPDATE – we gaan weer open

We vallen meteen met het goede nieuws in huis: met ingang van 28 april zullen wij onze deuren (voorzichtig) weer gaan openen! Uiteraard zijn we enorm enthousiast dat we weer aan de slag kunnen.

Het RIVM en het OMT adviseren dat kinderen tot 12 jaar weer buiten kunnen spelen en sporten in groepsverband, zonder dat ze de anderhalve meter afstand hoeven te handhaven. Wij achten het daarom verantwoord om weer open te gaan. Veiligheid en gezondheid is voor ons gedurende deze crisis continu leidend geweest.

Zoals gezegd beginnen wij dus weer voorzichtig. Dit houdt in dat wijzelf de nodige aanpassingen en voorzorgsmaatregelen treffen, en dit verwachten wij ook van onze klanten.
Dit betekent:

– Alle gebruikers van het springkussen zijn 12 jaar of jonger.
– De aanwezige volwassenen (toezichthouders) houden zich aan de maatregelen zoals die in ons land gelden. Hierbij wordt er afstand van anderhalve meter van elkaar gehouden.
 – Wij vermijden op dit moment zoveel mogelijk persoonlijke contactmomenten. Dit geldt voor zowel het afhalen door jou als klant alsook voor het bezorgen door onszelf. Dit voelt natuurlijk heel onpersoonlijk en onnatuurlijk, maar wij vragen hiervoor jullie begrip. Op locatie zullen wij afstand houden en wij verzoeken verdere communicatie zoveel mogelijk via telefoon (bellen of WhatsApp) en/of mail te laten plaatsvinden.

– Onze hygiënemaatregelen zijn aangescherpt, wat inhoudt dat wij het springkussen na elk gebruik extra reinigen (naast de reguliere schoonmaak wordt deze extra gereinigd met desinfectie).
– We verzoeken zoveel mogelijk via overboeking te betalen.

Verder blijven onze services en extra’s natuurlijk gewoon zoals je dat van ons gewend bent.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan horen wij het graag.

Hopelijk tot binnenkort!

——————————

04-04-2020
Update corona
(zie ook ons vorige bericht van 17 maart onderaan dit bericht)

We zijn inmiddels – met pijn in ons hart – al enige tijd gesloten en we zullen onze maatregel helaas moeten verlengen tot 28 april 2020.

Waarom deze keuze?
Wij hebben enorm uitgekeken naar dit seizoen. Een seizoen vol mooie en bijzondere feesten op de planning. Ongetwijfeld hebben onze klanten zich er net zo op verheugd; de communie van hun kind, een bijzondere bruiloft, buurtfeest, babyborrel of verjaardag! We balen dan ook allemaal dat deze feesten nu worden afgelast. Maar gezondheid is nu eenmaal het allerbelangrijkst en we staan dan ook vierkant achter deze keuze.

De regering heeft strikte maatregelen ingevoerd om samenscholingen zoveel mogelijk tegen te gaan. Kinderen kunnen, aldus de richtlijnen van het RIVM, nog buiten spelen met vriendjes – maar ook hier wordt verzocht om zoveel mogelijk de afstand van tenminste 1,5 meter te handhaven. Op een springkussen is dit simpelweg niet haalbaar. Dit kun je ook niet van kinderen verwachten.

Hopelijk kunnen we deze nare periode gauw achter ons laten en zullen we het samen zijn, het samen vieren van een feest of evenement, straks nóg meer waarderen!

Blijf gezond!

——————————

17-03-2020
Lieve mensen,

Ook wij komen er niet onderuit: het coronavirus. We volgen de ontwikkelingen continu op de voet. We zijn, net als ieder ander wereldwijd, geconfroneerd met een totaal unieke situatie. Voor iedereen, voor elke ondernemer, is het zoeken naar passende maatregelen, met als basis de deskundigheid van professionals.

Dit heeft er dan ook toe geleid dat wij hebben besloten om ons bedrijf de komende weken op slot te doen – tot minimaal 6 april. Dit betekent helaas ook dat wij verschillende mensen teleur moeten stellen die inmiddels een reservering hebben gemaakt (* uiteraard met volledige terugbetaling van reeds gedane aanbetalingen).
Echter, het oog op een veilig en verantwoord gebruik voor onze klanten – groot of klein – heeft nu eenmaal de allerhoogste prioriteit voor ons. Op een springkussen staan (veel) kinderen dicht op elkaar, en hoe goed en grondig wij onze producten ook reinigen – tijdens het gebruik zelf kunnen wij hygiëne nu eenmaal niet waarborgen.

Gezondheid is nu eenmaal onbetaalbaar en wij pakken hiermee onze verantwoordelijkheid.
Wij wensen iedereen dan ook heel veel gezondheid en wijsheid de komende periode.

Met vriendelijke groet,

Rob en Nicky Heldens
FEZ Verhuur Horn

Alle berichten

kortingsactie in maart

Kortingsactie in maart! FEZ viert deze maand feest en trakteert met wel héél aantrekkelijke kortingen. Krijg tot wel €40,- korting op de huurprijs.

Welkom Hond Bobby

Kersvers – en nog lichtelijk nat achter zijn oren – is hier onze Hond BOBBY! Ons nieuwste springkussen, we zijn nu met 9 stuks.

error: Content is protected

Welkom bij fez verhuur

kies uit 9 verschillende springkussens

Let op! Wij bezorgen tot max. 35 km vanaf Horn.
Wij bezorgen al onze springkussens zelf en bouwen ze ook voor jou op. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat jouw springkussen 100% veilig geïnstalleerd wordt én heb jij nergens omkijken naar.

Vakantiesluiting 
Van 31 juli t/m 13 aug ’23 zijn wij gesloten. In deze periode kunnen er geen reserveringen plaatsvinden.