Korting! FEZ viert feest

delen

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Wij vieren FEEST!

FEZ Verhuur bestaat deze maand 8 jaar. We zijn dus eigenlijk een beetje ‘jarig’. En wie jarig is trakteert! Daarom boek jij jouw springkussen nú met €10,- korting op de dagprijs en maar liefst €15,- korting op de meerdaagse huurprijs!*

* voorwaarden: Alleen geldig op de huurprijs van de springkussens, deze actie geldt niet voor springkussen Mini Summer, niet geldig in combinatie met cadeaubonnen, geldig t/m 31 maart 2022)

Wij zijn FEZ…

Acht jaar geleden zijn we begonnen met ‘totaalverhuur’. We hadden destijds twee springkussens: Clown en Taart (inmiddels allebei verdwenen uit ons huidige assortiment).

In 2019 hebben we besloten om verder te gaan met de verhuur van alléén springkussens. We hebben dat jaar alle andere verhuurartikelen verkocht en twee nieuwe springkussens extra aangeschaft. In deze vorm bestaan wij dus eigenlijk ‘pas’ zo’n twee jaar. We zijn een groeiend bedrijfje en we zijn trots op waar we nu staan. We doen ons werk dan ook met heel veel plezier en passie.

Hopelijk zien we jou dit seizoen ook!

Meer informatie over ons vind je op de pagina Over FEZ Verhuur.

Alle berichten

Welkom Hond Bobby

Kersvers – en nog lichtelijk nat achter zijn oren – is hier onze Hond BOBBY! Ons nieuwste springkussen, we zijn nu met 9 stuks.

Winteractie

Reserveer jouw springkussen tot wel €30,- korting in het laagseizoen (najaar/winter)

error: Content is protected