springkussens

over ons

fez verhuur

FEZ Verhuur horn

Springkussens

Welkom bij FEZ – Feest En Zo aan de Dorpstraat in Horn. Je bent op het juiste adres voor een bijzondere dosis Feest En Zo. Wij willen maar één ding: jou een onvergetelijke dag bezorgen!

FEZ is een jong en groeiend bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van met name springkussens.  We zijn in maart 2014 van start gegaan en richten ons voornamelijk op de regio’s / gemeenten: LeudalRoermond
RoerdalenMaasgouwEcht-Susteren, Weert, Nederweert, Beesel en Peel en Maas. 

We zijn begonnen in Roermond, maar tegenwoordig zijn we te vinden in Horn, waar je de gehuurde goederen zelf kunt komen afhalen.

Toch is het heel begrijpelijk als je de springkussens of andere materialen liever bezorgd wil hebben. Uiteraard is dit mogelijk en hiervoor hanteren wij super scherpe tarieven.
Wist jij dat we in veel gevallen zelfs helemaal gratis bezorgen?

- Bijzonder feestelijk-

Volg ons en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes!

Waarom FEZ verhuur?

Huur je bij FEZ Verhuur, dan ben je gegarandeerd van een bijzonder feestelijke ervaring, waarin veel oog is voor kwaliteit en veiligheid. Onze springkussens zijn, behalve opvallend en uniek in de regio, uitsluitend van de allerbeste kwaliteit. Daarbij ontvang je bij de huur een duidelijke gebruikershandleiding met instructies over het veilig opzetten, neerlaten én een verantwoord gebruik van het springkussen.

Wij gaan voor net dat beetje extra. Het bijzonder feestelijke… HOE?

FEZ Verhuur springkussens

GRATIS valdempende schuimmatten

bij de huur van elk springkussen.

GRATIS bezorging

binnen de volgende dorpen: Horn, Haelen, Buggenum, Beegden, Heel, Baexem, Nunhem, Herten, Maasniel, Roermond, Neer, Panheel, Heythuysen en Roggel

Kleine ATTENTIE

voor iedere springkussen-huurder, omdat wij onze klanten nu eenmaal graag in het zonnetje zetten.

Lees ons artikel over veiligheid & kwaliteit

nieuwsgierig geworden?

WhatsApp chat